open-navfaktor-logo
search
Reprezentativac BiH
Rasprodaja na Pecari: Cipetić u HNL-u
Fudbaler Širokog Brijega Branimir Cipetić, koji je dobrim partijama u ekipi s Pecare zaradio poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine, karijeru će nastaviti u Hrvatskoj.
13.01.2021. u 11:48
get url
text

On je dogovorio uvjete sa zagrebačkom Lokomotivom i od novog kluba dijeli ga samo potpis ugovora.

Široki Brijeg bi trebao dobiti obeštećenje, jer Cipetić ima ugovor do maja 2022. godine.

- Drago mi je da su klubovi postigli dogovor na obostranu korist. Uskoro odlazim u Zagreb i na licu mjesta dogovorit ću osobne uvjete iz ugovora. Prelaskom u Prvu HNL napravio sam iskorak u karijeri. Spreman sam za nove izazove - kazao je kratko Branimir Cipetić nakon dogovorenog transfera, a onda i uputio poruku svima u klubu.

- Došao sam prije godinu i po dana i nisam ni zamišljao da će ispasti ovako kako je ispalo. Prije svega, želio bih se zahvaliti Daliboru Šiliću koji je otpočetka vjerovao u mene i pružio mi priliku. Naravno, zahvaljujem i svim trenerima u stručnom štabu, ali i svim uposlenicima u klubu, jer su mi od prvog dana iskazali gostoprimstvo i omogućili mi osjećati se kao kod kuće. Također, veliko hvala svim navijačima koji su bili podrška kako na stadionu tako i van njega. Ostaje mi velika žal što je prošla sezona prekinuta. Uvjeren sam da bi u Kupu BiH otišli do kraja i tako razveselili sve one koji žive za ovaj klub. Na kraju, najveće hvala mojoj porodici i djevojci koji su uvijek uz mene. Široki Brijeg će zauvijek ostati u mom srcu. U ovom gradu i klubu ostvario sam mnoga prijateljstva. Hvala Vam svima, jer bez Vas ne bih bio to što sam danas - poručio je Cipetić.

Ovaj 25-godišnjak ići će tako stopama Matea Marića, koji je također ove zime iz Širokog prešao u Lokomotivu. U zagrebačkom premijerligašu nastupa i Kemal Osmanković, bivši mladi bh. reprezentativac.

Cipetić je u Široki Brijeg došao 2019. godine iz španske CD Vitorije. Ponikao je u Hajduku.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao je tri meča.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.