open-navfaktor-logo
search
O Izbornom zakonu
Raspudić poput Milanovića: Izetbegović vuče za nos Hrvatsku, Plenković je poltron
Mostarac Nino Raspudić, zastupnik u Hrvatskom saboru, poznat po svojim desničarskim stavovima, komentarisao je posljednju rundu pregovora političkih stranaka u vezi s promjenama Izbornog zakona u Bosni i Hercegovini.
31.01.2022. u 12:39
get url
text

VEZANI TEKST - Milanović: Kome da se izvinim, Ukrajini? Plenković je poltron, živi u balonu, nisam slizan s Rusima

- S ovakom politikom RH nema nikakve šanse, pregovori su farsa, Bakir Izetbegović i bošnjačka politička vrhuška ih vuku za nos. Samo kupuju vrijeme.

Vrijeme prolazi, izbori će biti u 10. mjesecu, političko Sarajevo ne želi da se izborni zakon mijenja. Po postojećim okvirima mogu preglasati Hrvate i to će izgleda učiniti. U toj operaciji političkog obezglavljivanja Hrvata u BiH Plenković djeluje kao anesteziolog - rekao je Raspudić, prenosi N1.

Bio je veoma oštar u kritici hrvatskog premijera Andreja Plenkovića:

VEZANI TEKST - Milanović: Onome ko želi prevariti Hrvate u BiH bit ću najveći neprijatelj

- On je briselski poltron koji ne bi prstom mrdnuo ni za koga, ne samo za Hrvate u BiH što bi mu donijelo minus za buduću karijeru u Briselu.

On je suodgovoran za ovo što će se dogoditi ujesen, ne samo nereagiranjem nego i anesteziranjem Hrvata u BiH pričom da on tobože nešto radi. Hrvatska se mora početi ponašati kao punopravna članica EU-a i NATO-a i blokirati sve pregovore koji idu protiv interesa - poručio je Raspudić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.