open-navfaktor-logo
search
Muzičke zvijezde
Rat na hip hop sceni: Snoop Dogg ne priznaje Eminema kao repera, javno se vrijeđaju
Reper Marshall Bruce Mathers III (48), poznatiji kao Eminem, prije nekoliko dana objavio je pjesmu "Zeus". U njoj je spomenuo repera Calvina Cordozara Broadusa (49), poznatijeg kao Snoop Dogga, a on se sada oglasio o cijeloj situaciji.
04.01.2021. u 13:55
get url
text

Eminemova fan stranica objavila je nekoliko videa u kojima je Eminem objasnio zašto je prozvao Snoopa u svojoj novoj pjesmi. Rekao je da je samo odgovorio na izjave koje je dao Snoop ljetos.

Navodno je kazao kako za njega Eminem nije ni u top 10 repera i da bi bez problema mogao živjeti bez njegovog doprinosa hip-hop sceni, kad bi morao birati. Eminem ga je zato spomenuo u pjesmi u kontekstu da je zadnje što mu je u životu trebalo to da ga Snoop zaje**ava.

Snoop je Eminemovo objašnjenje zašto ga je spominjao u pjesmi prokomentirao. 

- Moli se da ti ne vratim istom mjerom - napisao je.

Dodao je i nekoliko smajlića pa se čini kako bi se moglo raditi o dobroj zabavi, ali svejedno je mnoge njihove pratitelje ovo prepucavanje ostavilo u nedoumici.

- Čini mi se da će doći do rata između njih - zaključili su.

Snoop je ljetos rekao i da bi Eminem bio niko i ništa da nije bilo američkog producenta Dr. Drea (55), s čime se Eminem i složio. Snoop i Eminem stvaraju na istoj muzičkoj sceni i obojica su radili s Dr. Dreom pa zato i ne čudi da se Eminem šokirao nakon što je čuo grube Snoopove riječi.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.