open-navfaktor-logo
search
Tri crvena kartona
Remi u Semberiji: Krupa propustila priliku da pobjegne iz opasne zone
Posljednji susret 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Radnika i Krupe završena je bez pobjednika, a rezultat je na kraju susreta glasio 1:1.
29.11.2020. u 16:56
get url
text

Gostujući sastav poveo u 17. minuti susreta golom Dujakovića, a vrijedi spomenuti i situacija koja se desila tri minute ranije pred golom Krupe, kada je Karić promašio loptu na ivici peterca.

U 31. minuti Kozić dobro reaguje na ubačaj Lazara Nikolića, a podom ispod prečke vadi udarac glavom Ajdina Redžića.

Radnik je tek u 49. minuti iz uputio prvi šut u okvir gola gostiju, ali je Abdulahović bio siguran.

U 63. minuti glavni sudija Haris Kaljanac je isključio Filipovića zbog drugog žutog kartona, dok je Koraksiću pokazao direktan crveni karton, i to tek nakon asistencije jednog od svojih pomoćnika.

Pritisak Radnika urodio je plodom u 78. minuti kada je Bradonjić pogodio za izjednačenje.

Samo četiri minute kasnije gosti su pogodili staviti poslije odlične kontre, a u situaciji jedan na jedan Maksimović nije uspio matirati Kozić.

U nastavku Kaljanac pokazao drugi žuti Popari, a mogao je komotno glavni sudija i Janjiću pokazati direktan crveni karton.

U trećoj minuti sudijske nadoknade mogla je Krupa do sve tri boda, ali je je prečka poslije šuta Puzigaće spasila Radnik.

Gosti su tako propustili priliku da uz pobjedu pobjegnu iz opasne zone, a ovako se oba tima moraju zadovoljiti sa po jednim bodom, iako je Krupa imala bolje šanse na ovom meču.

Standings provided by SofaScore LiveScore

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.