Nije imao šanse

Rezultati obdukcije: Utvrđen uzrok smrti repera Grua

Objavljeno: 10.09.2019. u 21:24

Nesretni muzičar je krenuo da spakuje svoju opremu jer je počelo nevrijeme i u trenutku je jak vjetar povukao njegov padobran u vazduh

Preliminarni rezultati obdukcije pokazali su da je reper Dalibor Andonov Gru nastradao od utapanja, a da je prije toga zadobio prijelom kičme na dva mjesta, prenosi Blic.

Kako piše Pink.rs, Gru je, dok je vjetar nosio njegov padobran i udarao ga o vodu, zadobio prijelom kičme na dva mjesta, nakon čega je ostao paralizovan.

Nesretni muzičar je krenuo da spakuje svoju opremu jer je počelo nevrijeme i u trenutku je jak vjetar povukao njegov padobran u vazduh, a reper koji je bio vezan za njega poletio je s njim. Vjtar ga je nosio velikom brzinom i više puta ga bacio na vodu. Dok su prijatelji, koji su bili u čamcu u blizini, stigli do njega već nije davao znakove života.

Izvor:   Faktor/Blic.rs

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije