Okružni sud

Rodoljubu Gajiću, saučesniku u ubistvu Slaviše Krunića određen pritvor

Objavljeno: 12.05.2019. u 21:52

Gajić je danas u pratnji jakih policijskih snaga doveden u Okružni sud, nakon što je jučer saslušan u javnom tužilaštvu RS-a, poslije čega je tužilac predložio sudu da mu bude određen pritvor

Okružni sud u Banjoj Luci odredio je jednomjesečni pritvor Rodoljubu Gajiću, koji je osumnjičen da je saučesnik u ubistvu vlasnika firme Sector Security Slaviše Krunića.
Kako nezvanično saznaje ATV, Gajić je priznao učešće u slučaju, a radio je na osiguranju kuće Slaviše Krunića.

Gajić je danas u pratnji jakih policijskih snaga doveden u Okružni sud, nakon što je jučer saslušan u javnom tužilaštvu RS-a, poslije čega je tužilac predložio sudu da mu bude određen pritvor. 

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS su pu petak uhapsili osumnjičenog Gajića, radnika zaštitarske agencije "Sektor Security", zbog krivičnog djela teško ubistvo i pokušaj ubistva.

On se dovodi u vezu sa ubistvom banjalučkog preduzetnika Slaviše Krunića i njegovog pratioca Žarka Pavlovića, kao i ranjavanje Gorana Ilića, 22. aprila ove godine, u mjestu Glamočani, opština Laktaši.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije