open-navfaktor-logo
search
Fudbalska pijaca
Roma se raspituje, Hazard i Džeko postaju saigrači?
Vučicu su očito privukle odlične partije Hazarda, koji je u 13 ovosezonskih nastupa u svim takmičenjima postigao deset golova i upisao pet asistencija
16.11.2018. u 14:28
get url
text

I dok su najbolji evropski i svjetski fudbaleri fokusirani na reprezentativne obaveze, operativci u njihovim klubovima uveliko se pripremaju za zimski prelazni rok.

Kako javljaju pojedini italijanski mediji za usluge fudbalera Borussije M'gladbach i reprezentativca Belgije, Thorgana Hazarda, zainteresovana je Roma našeg Edina Džeke.

Vučicu su očito privukle odlične partije Hazarda, koji je u 13 ovosezonskih nastupa u svim takmičenjima postigao deset golova i upisao pet asistencija, i jedan je od najzaslužnijih igrača što se Borussija M'gladbach nalazi na drugom mjestu bundesligaške tabele sa četiri boda manje od imenjaka iz Dortmunda.

Prema informacijama koje je oblavila Gazzetta dello Sport, Vučica je za Belgijanca spremna izdvojiti između 25 i 30 miliona eura.

Ipak, čini se da bi se posao mogao realizovati narednog ljeta, jer u Borussiji ne žele kvariti tim koji odlično funkcioniše i igra ove jeseni.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.