Teške optužbe

Ronaldo je psihopata, prijetio je da će me izrezati na komade i baciti u rijeku

Objavljeno: 09.01.2019. u 15:15

On je nasilnik i lažljivac. Cijeli njegov život je laž, napisala je Jasmine Lennard

Jasmine Lennard žestoko kritikovala Cristiana Ronalda

FOTO: TWITTER

Jasmine Lennard, bivša djevojka Cristiana Ronalda, žestoko je kritikovala jednog od najboljih fudbalera današnjice nazvavši ga psihopatom!

Kathryn Mayorge, američka manekenka, optužila je zvijezdu Juventusa za silovanje, a sve je riješeno tako što je Portugalac Amerikanki isplatio 287.000 funti kako bi ušutjela... No, ona je na kraju ipak progovorila.

Ovih dana javila se Jasmine, engleska TV zvijezda, koja je stala u odbranu Kathryn, te na Twitteru žestoko prozvala Ronalda.

- Dosta sam razmišljala, ali kontaktirat ću Kathryn Mayorgu i njen tim advokata kako bi joj pomogla u tužbi za silovanje protiv Ronalda. Ne mogu više sjediti i gledati ga kako laže! Učinit ću sve kako bih joj pomogla. Imam poruke i snimke koje će biti od neprocjenjive vrijednosti za Kathryn i njen tim kako bi pokazali njegovu pravu prirodu - napisala je na društvenoj mreži.

Smatra kako bi ljudi bili zaprepašteni kada bi znali kakav je zapravo Portugalac. Iako su u vezi bili prije desetak godina, manekenka tvrdi da je s njim ponovno u kontaktu proteklih 18 mjeseci.

- Stotine poruka u kojima on sa smijehom govori kako psihički zlostavlja majku svoje djece i tretira ju kao smeće, poruke u kojima govori o svim svojim prevarama, priče o njegovim seksualnim osvajanjima poput ovoga što se dogodilo Mayorgi. Duboki razgovori u kojima priznaje da ima mentalnih problema i gdje otkriva sve laži oko svoje djece i njihove majke. On je nasilnik i lažljivac. Cijeli njegov život je laž - napisala je Jasmine.

Otkrila je još jedan zastrašujući detalj.

- Rekao mi je da ako se budem viđala s nekim ili napustim kuću da će me oteti, izrezati na komade i staviti moje tijelo u vreću i baciti ga u rijeku. Imam dokaze i za to! On je psihopat!

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije