navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Glamur

Ronaldo u Dubaiju "prošetao" sat vrijedan skoro pola miliona eura

Cristiano Ronaldo poznat je skupocjenim autima, odjevnim predmetima, a u Dubaiju se nedavno pojavio s novim satom vrijednim skoro pola miliona eura

Objavljeno: 06.01.2020. u 11:15
get url
text

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Portugalac Cristiano Ronaldo, kratku pauzu u Serie A iskoristio je za odmor sa porodicom u Dubaiju.

Tom prilikom napadač Juventusa sreo se s nekoliko poznatih ličnosti iz svijeta sporta, s nekima je trenirao, a učestvovao je i na ceremoniji Globe Soccer Awards.

Cristiano Ronaldo poznat je skupocjenim autima, odjevnim predmetima, a u Dubaiju se pojavio s novim satom vrijednim skoro pola miliona eura.

Ronaldo je na ceremoniji, na kojoj je učestvovao i njegov klupski kolega i bh. reprezentativac Miralem Pjanić, nosio sat marke Rolex GMT Master Ice vrijedan 435 hiljada eura.

Ovaj sat napravljen je od osamnaestokaratnog bijelog zlata s dijelovima optočenim dijamantima i jedan je od najskupljih na svijetu.

Sat ovakve vrijednosti za Ronalda nešto veliko, za razliku od većine običnih smrtnika. U prilog tome govori i podatak da je Portugalac u protekloj deceniji na drugom mjestu po zaradi sportista na Forbesovoj listi sa 600 miliona eura.