navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Novi skandal

Rooney uhvaćen kako misterioznu brinetu uvodi u hotel

Bivši fudbaler Evertona i Manchester Uniteda ima sebe ima nekoliko seks skandala iza sebe, no do sad mu je Coleen sve opraštala

Objavljeno: 26.08.2019. u 11:04
get url
text

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Engleske i najbolji strijelac u njenoj historiji, Wayne Rooney, poznat je kao ljubitelj "kapljice", a ludi provod i lijepe ženama nešto su što s tim ide u prilog.

Rooney je od 2008. godine u braku sa školskom prijateljim Coleen, ško, a prije toga su bili zajedno još šest godina. Zajedno imaju četvero djece, a navodno je Coleen najveća fudbalerova podrška koja je s njim prošla sve od siromaštva do bogatstva.

Ipak, čini se kako Coleenina predanost nije dovoljna kako bi Waynea odvratila od preljuba.

Bivši fudbaler Evertona i Manchester Uniteda ima sebe ima nekoliko seks skandala iza sebe, no do sad mu je Coleen sve opraštala. Bijes bi iskalila u šopingu, a nakon par mjeseci zahlađenih odnosa opet bi se vratila u naručje supruga. No, sada izvori bliski paru tvrde kako je sada čak i njezino strpljenje pri kraju.

Nakon što je prije dvije godine puknuo skandal kada je Wayne uhvaćen kako pijan za volanom sjedi u društvu nepoznate ljepotice, Coleen mu je jedva oprostila prevaru. Samo par mjeseci nakon te afere - dogodila se nova. Tog puta je Wayne snimljen kako se pijan u jednom londonskom klubu udvara konobarici. Tada je dobio prijetnje razvodom, a čini se kako se sada historija opet ponavlja.

Britanski tabloid The Sun objavio je fotografije fudbalera kako u društvu bujne brinete ulazi u hotelski lift.

- Najviše je vremena proveo s glamuroznom djevojkom dvadesetih godina. Činilo se da ona zna ko je on. Razgovarali su veoma prisno, a on nije razgovarao ni s kim drugim. To je bilo oko dva ili tri ujutro. Ona mu je šaputala na uho, a on ju je grlio oko struka - ispričao je izvor iz kluba.