open-navfaktor-logo
search
Na Koševu
Roviti igrači glavni problem Slobode pred gostovanje kod Sarajeva
Što se tiče igračkog kadra Slobode za utakmicu 3. kola nema kartoniranih, ali Tuzlaci imaju određen broj rovitih igrača čiji nastup u subotu je upitan
01.08.2019. u 19:42
get url
text

Fudbaleri Slobode u subotu gostuju na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" gdje igraju utakmicu 3. kola BHT Premijer lige BiH protiv aktuelnog prvaka, FK Sarajevo.

Šef stručnog štaba "crveno-crnih" Mile Lazarević, govorio je za Sloboda TV o svojim očekivanjima pred ovu derbi utakmicu.

- Na redu je treće kolo gdje gostujemo FK Sarajevo. Šta reći u protivniku, prvak države, izuzetno organizovan klub, sa izuzetnim igračkim kadrom raspolažu, imaju izuzetnog trenera, ali mi idemo tamo da odigramo kvalitetnu utakmicu, najbolje što možemo u ovom trenutku - izjavio je Mile Lazarević.

Što se tiče igračkog kadra Slobode za utakmicu 3. kola nema kartoniranih, ali Tuzlaci imaju određen broj rovitih igrača čiji nastup u subotu je upitan.

- Što se tiče igračkog kadra, nemamo suspendovanih igrača , ali imamo dosta rovitih igrača koji su zbog kasnijeg uključenja u pripremni proces zadobili određene probleme, ali ja se nadam da će biti spremni za subotu i utakmicu protiv Sarajeva - izjavio je Lazarević.

Podsjećamo, utakmica između FK Sarajevo i FK Sloboda Tuzla igra se u subotu, 3. augusta 2019. godine sa početkom u 20.30 sati na stadionu Asim Ferhatović Hase uz direktan TV prenos na Moja TV.

Glavni sudija ove utakmice je Zoran Grbić, a asistirat će mu Jure Musa, Mirza Demir i Sabrija Topalović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.