Venecija

Rumunska ljepotica sve zasjenila, njen peh s haljinom niko nije primijetio

Objavljeno: 06.09.2018. u 11:27

Gošća 75. Venecijanskog filmskog gestivala je i poznata rumunska glumica i model Madalina Diana Genea. Serija modnih izdanja koje je zabilježila na Mostri je impresivan

Zvijezda filma "Mladost" na listama najljepših zvijezda nalazi se pri vrhu

FOTO: FOTO: CLAUDIO ONORATI / EPA

Za Madalinu tvrde da je više od ljepotice. Zbog tako upečatljivog izgleda, kada se pojavila, svi su gledali samo u njeno lice. Toliko ih opila njena ljepota, da nisu primijetili ni pehove koje je imala. A u Veneciji joj se zaista jedan desio - sa haljinom.

Rumunka je nosila preusku haljinu, pa su iz odjeće iskočili umeci koji nikako nisu smjeli da se vide. Ovako uzana garderoba malo je narušila atraktivnost njenog dekoltea, a crvenom bojom haljine prekršila je pravilo crvenog tepiha, koje kaže da se na njemu ne nosi garderoba istog kolorita.

Ipak, Madalini se sve oprašta, a ona je nasred Venecije blistala i u bijeloj haljini, savršenog kroja i izuzetnog seksepila. Zvijezda filma "Mladost" i mama jedne Šarlot na listama najljepših zvijezda nalazi se pri samom vrhu.

 

 

 

Izvor:   Žena

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije