open-navfaktor-logo
search
Odličan trik
Sa samo dva sastojka koja imate kod kuće očistite "zamagljena" i oštećena svjetla na automobilima
Jedna žena iz Australije podijelila je koja dva neobična sastojka koristi kako bi očistili svjetla na automobilu od vlage.
09.06.2020. u 10:22
get url
text

Podijelivši fotografije prije i poslije na svom Facebook profilu, Leonie je za čišćenje svjetla iskoristila soda bikarbonu i pastu za zube, a rezultati su oduševili korisnike na društvenim mrežama, prenosi Daily Mail.

Proizvođači automobila osamdesetih godina prešli su s polikarbonatskih svjetla na plastična, koja se češće prljaju, postaju vlažna i zamagljena. Ta zamagljenost nastaje zbog oksidacije i može smanjiti vidljivost pa stručnjaci preporučuju da se redovito čiste i mijenjaju.

- Popravila sam svjetla na svom automobilu uz pomoć sode bikarbone, paste za zube i dobrog, starog četkanja. Ispalo je stvarno odlično i svjetla su mi savršeno čista - napisala je u svojoj objavi.

Objasnila je kako je smjesu ova dva proizvoda prvo nanijela papirnatim ubrusom, a zatim je prstima dobro utrljala na svjetla. Nakon čišćenja, njezina svjetla izgledala su kao nova, a mnogi korisnici društvenih mreža ostali su ovim jednostavnim trikom.

- Moram ovo napraviti na svom automobilu. Svjetla su mi već postala grozna, mogla bih probati to sutra - komentirala je jedna korisnica.

- Odlična ideja! Mi uvijek kupimo nova svjetla - glasio je jedan komentar.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.