open-navfaktor-logo
search
Potpredsjednik RS-a
Salkić odgovorio Nikšiću: Bavite se svojom avlijom, SDP je u Bratuncu radio za Grujičićevog intimusa
Potpredsjednik bh. entiteta RS Ramiz Salkić uputio je poruku predsjedniku SDP-a Nerminu Nikšiću nakon što ga je Nikšić prozvao kazavši kako je spreman da "odgovara pred članovima SDP-a", ali da mu ne pada na pamet da odgovara Salkiću koji je "kao Dodikov teklić išao kod nane Fate da joj da novac od Dodika da ona proda imanje".
06.12.2020. u 15:45
get url
text

Salkićevo poruku sa Facebooka upućenu Nikšiću prenosimo u cijelosti.

- Vaš SDP u naselju Konjević Polje, rodnom mjestu predsjednika SDP-a Bratunac, osvojio je 69 glasova, a SDA koju u Bratuncu predvodi Ramiz Salkić osvojila je 470 glasova.

VEZANI TEKST - Izbori u Bratuncu: Tužilaštvu BiH, SIPA-i i CIK-u upućene krivične prijave zbog krađe identiteta

Vaš SDP je radio na registraciji Bošnjaka da glasaju poštom iz Srbije za što postoje i krivične prijave kod nadležnih organa u ovoj zemlji. Oko 300 Bošnjaka je prijavljeno da glasa putem pošte iz Srbije za Bratunac. Dakle krađa identiteta, lažno predstavljanje.....

Vaš SDP je u Bratuncu radio za kandidata za načelnika općine Srđana Rankića. Čaršija priča da se bošnjački glas plaćao od 100 do 150 KM. Moralista Nikšiću upravo je taj Rankić bio vođa tima za izgradnju "inat" pravoslavne crkve u naselju Budak iznad Memorijalnog centra Potočari gdje su ukopane žrtve genocida. Taj Rankić je intimus, prijatelj Mladena Grujičića kandidata za načelnika općine Srebrenica, moralista Nikšiću.

Vaš SDP je u Bratuncu osvojio ukupno 97 glasova što je puno manje od 547 glasova koje ste Vi osvojili na unutarstranačkim izborima u Bratuncu. Treba priznati ove unutarstranačke glasove ste dogovarali uz veselu mašinu u Konjević Polju, pa su se zbog toga brojevi malo povećali. Hoće to kažu od utjeaja vesele mašine.

VEZANI TEKST - Tužilaštvo BiH (ne)će se baviti svojim poslom: Krađe identiteta za izbore nižim sudovima?

Donekle razumijem Vaš bijes jer sam ja, malo je reći, pobjedio u dva izborna ciklusa za potpredsjednika entiteta RS vašeg kandidata ili one koje ste vi podržavali. Podsjetite se malo tih rezultata.

Moralista Nikšiću dobro bi bilo da se bavite sobom i pospremanjem u svojoj avliji, a nemojte držati moralne pridike SDA-u i ljudima koji imaju nesumnjivo povjerenje unutar naroda kojeg predstavljaju.

Vidimo se na sljedećim izborima, ako Bog da, u Podrinju moralista Nikšiću – poručio je Salkić Nikšiću.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.