Predložen pritvor

Samo dva dana nakon događaja: Banjalučko tužilaštvo optužilo Sirijca zbog krađe

Objavljeno: 12.02.2019. u 13:22 Autor: B. s.

Osumnjičeni je 10. februara ove godine, u periodu između 13 i 14 sati, u banjalučkom tržnom centru "Tropik", u ulici Ivana Gorana Кovačića, iskoristio nepažnju oštećene V. S. te iz džepa jakne ukrao mobilni telefon

FOTO: Ilustracija

Okružno tužilaštvo Banja Luka podiglo je danas optužnicu sa prijedlogom za određivanje mjere pritvora protiv Oussame Rataja (22) iz Alepa, Republika Sirija.

On se sumnjiči da je da je počinio krivično djelo krađa.

- Osumnjičeni je 10. februara ove godine, u periodu između 13 i 14 sati, u banjalučkom tržnom centru "Tropik", u ulici Ivana Gorana Кovačića, iskoristio nepažnju oštećene V. S. te iz džepa jakne ukrao mobilni telefon – saopćeno je danas iz banjalučkog tužilaštva.

Uz optužnicu je predložeo i određivanje pritvora osumnjičenom zbog opasnosti od bjekstva, a optužnica je proslijeđena na potvrđivanje sudiji za prethodno saslušanje Osnovnog suda u Banjoj Luci.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije