Lijepa Ruskinja

Samo pet mjeseci od razlaza sa Bradleyjem Cooperom, Irina Shayk našla novog dečka

Objavljeno: 08.11.2019. u 08:09

Brojni fotoreporteri, koji su čekali pred ulazom na party, uznemirili su se kada je manekenka, koja nije skidala osmijeh sa lica, stigla sa muškarcem u plavom odijelu držeći se za ruke

Na zabavi italijanskog kreatora Riccarda Tiscija, glavnog dizajnera modne kuće Burberry u New Yorku, manekenka Irina Shayk stigla je u muškom društvu i izazvala neviđenu pažnju.

Brojni fotoreporteri, koji su čekali pred ulazom na party, uznemirili su se kada je lijepa Ruskinja, koja nije skidala osmijeh sa lica, stigla sa muškarcem u plavom odijelu držeći se za ruke.

Nije dugo prošlo ni do prvih novinskih napisa koji se pitaju je li Irina samo pet mjeseci nakon prekida s glumcem Bradleyjem Cooperom, našla novog dečka. Atraktivna manekenka zablistala je u odijelu, koje potpisuje Burberry, čije je zaštitno lice već neko vrijeme. U junu ove godine Shayk je prekinula četverogodišnju vezu s Cooperom, s kojim ima dvogodišnju kćerkicu Leu De Seine. Razlaz slavnog para, koji nikada nije mnogo govorio o svojoj ljubavi u medijima, mnoge je šokirao.

Mediji su nagađali kako je njivom prekidu kumovao blizak odnos Bradleyja sa pjevačicom Lady Gagom, sa kojom je glumac sarađivao u filmu "Zvijezda je rođena".

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije