Samo preko zime: Dolčevita frizure su najlakši način da u pet sekundi promijenite izgled

objavljeno: 26.12.2017. u 14:54

Komad garderobe bez kojeg ne možemo zamisliti zimu svakako su dolčevite. Proteklih sezona Instagram zvijezde dale su nam razlog više da se veselimo ovim toplim majicama i džemperima uz vrat, koje najbolje griju preko zime.

Riječ je o takozvanoj dolčevita frizuri, koja je u ovo doba godine uvijek popularna jer je, kako joj i samo ime kaže, za njeno namještanje potrebna dolčevita.

A svodi se na to da kosu ugurate u ovratnik i napravite lažni bob, kojim ćete u pet sekundi potpuno transformirati svoj look i izgledati neobično, ali privlačno.

Čim nastupe hladniji dani, to je frizura koju neprestano viđamo na Instagramu, a funkcionira također dobro s bilo kakvom dolčevitom.

Osim na Instagramu, inspiraciju za ovu frizuru (iako vam realno ne treba) možete pronaći i u web trgovinama popularnih brendova, gdje većina modela nosi dolčevite upravo na ovaj način.

 

Monday attire ? #ootd

A post shared by Tine Andrea (@tineandreaa) on

 

Walking into the holiday season like..???

A post shared by Diletta Amenta (@dilettamenta) on

 

Sorry not sorry for another vinyl and knit outfit because it definitely won't be the last either ??‍♀️ love the lace up details on this jumper from @lasulaboutique, linked it over on my story, use code AR24.

A post shared by Alicia Roddy (@lissyroddyy) on