navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Uspješna Bosanka

Sanela Jenkins na snimanju s glumačkom ekipom serije "The Real Housewives of Beverly Hills"

Izbjeglica koja je postala poduzetnica - Diana (Sanela) Jenkins (49), viđena je ovog vikenda u Aspenu na snimanju s glumačkom ekipom američke reality televizijske serije "Prave domaćice s Beverly Hillsa" (The Real Housewives of Beverly Hills), piše Daily Mail.

Objavljeno: 01.02.2022. u 11:06
get url
text

Podsjećaju da je rodnu Bosnu napustila 1992. početkom rata, uz opasku da se već neprimjetno uklapa u novi ambijent. Dok su se rijaliti zvijezde prepustile maloprodajnoj terapiji, nakon dana skijanja i motornih sanki, Jenkins, majka troje djece, ostala je u društvu prijateljice Dorit Kemsley, prenosi Daily Mail

Za izlazak, Jenkins je bila obučena u dizajnerske krpice, uključujući plavo-zelenu jaknu, odgovarajuće dukseve i dolčevitu, sve iz Guccija.

Podsjećaju da Jenkins ima dugu listu prijatelja poznatih ličnosti, uključujući Eltona Johna, Georgea Clooneya, Kim Kardashian, Seana Penna, Neila Patricka Harrisa, Bona Voxa... Ali i da je ona poslovna žena.

Također, podsjetili su i da je bila udata za britanskog finansijera Rogera Jenkinsa od 1999. do 2011. godine, sa kojim ima kćerku Eneyu i sina Innisa, dok je u novembru 2020. dobila kćerku Eliyanah sa muzičarem Asherom Monroeom.

Nakon razvoda od supruga Rogera, Sanela je dobila 300 miliona dolara, prema Business Insideru.

Jenkins je diplomirala kompjuterske nauke i ekonomiju na City University u Londonu i pokrenula je liniju pića. Trenutno je predsjednica i izvršna direktorica kompanije Neuro Brands, koja je pokrenuta 2009. godine. Prije dvije godine, Jenkins je osnovala i D Empire Entertainment, nezavisnu muzičku kuću i kompaniju za upravljanje.