navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Poželjet će je mnoge

Saradnja sa poznatim brendom: Jennifer Lopez dizajnirala svoju prvu torbicu za "nju i vas"

Jennifer Lopez lansirala je svoj prvi modni komad.

Objavljeno: 02.10.2020. u 09:11
get url
text

U saradnji sa brendom Coach, čije je zaštitno lice, pop zvijezda je dizajnirala crossbody torbicu colorblock izgleda koja će, kao i sve što lansira slavna pjevačica i glumica, sigurno privući veliku pažnju ženske publike.

Hit torbica je najavljena kao torba koja može pratiti "nju i vas".

 

Coach x Jennifer Lopez "Hutton" torba izrađena je od kombinacije kože sa detaljem zmijskog uzorka, a dolazi u kombinaciji bordo i ružičaste boje. Krasi je zlatni lanac i privjesak sa utisnutim potpisom pop dive.

Svi kojima se svidi ova torbica trebat će za nju izdvojiti oko 828 KM.

- Dizajniranje moje prve torbice u saradnji sa brendom Coach bilo je odlično iskustvo - kazala je Lopez u službenoj izjavi za medije.

Dodala je kako je željela da Coach x Jennifer Lopez "Hutton" torba predstavlja njenu osobnost.

- Colorblock koža i uglađeni detalji uistinu su dio mog stila. Ovo je torba koja me čini dotjeranom i spremnom za sve prilike i ne mogu dočekati podijeliti je sa svijetom - dodala je pop zvijezda koja uskoro pokreće vlastitu beauty liniju.

Stuart Vevers, kreativni direktor Coacha, dodao je da je zabavno stvarati nešto originalno i posebno zajedno sa Jennifer.

- U sve što radi Jennifer unosi strast i vlastiti stil, a pristup ovom dizajnu zaista je osoban i autentičan – kazao je Vevers.

Otkako je potpisala ugovor sa američkim brendom, Lopez je odradila nekoliko kampanja za Coach, uključujući i kampanju koju je snimila sa majkom Guadalupe i blizancima Maxom i Emme.