Četvrtak, 29.02.2024.

Sarajevo Loading Fest 2023: Ne propustite gaming događaj godine

Esports fanovi, spremite se za trenutke prepune uzbuđenja i avanture! Nešto manje od dva mjeseca nas dijeli od trećeg izdanja najvećeg festivala gaming industrije u BiH, događaja koji se prepoznaje kao središte esporta u regiji.

28. oktobra Sportska dvorana Goran Čengić, Općina Novo Sarajevo bit će domaćin festivala, omogućavajući posjetiteljima da iskuse energiju gaminga u ritmu našeg grada. 

Ove godine, organizatori festivala, Orior Media LLC sa partnerima Udruženje Centar za razvoj za promociju novih tehnologija i esporta Arena su odlučili da podignu ljestvicu još više. Sarajevo Loading Festival postaje regionalan gaming event! Vaši omiljeni influenceri i YouTuberi dolaze u naš grad.

Također, ovogodišnji festival će obilježiti šesta sezona Business gaming lige. To nije sve - festival će se fokusirati i na temu umjetne inteligencije, predstavljajući AI ambasadora, novu figuru u digitalnom svijetu koja koristi AI tehnologiju za kreiranje
sadržaja.

Festival će ugostiti vaše omiljene ličnosti - Namik Nuni Đulić, Marko Kofs, Viktor BloodMaster - koji će kao ambasadori događaja donijeti izvandrednu zabavu.

Sarajevo Loading Festival je mjesto susreta za najbolje esport takmičare i preko 30 influensera iz naše regije. Pripremite se za uzbudljiva takmičenja, susret sa najistaknutijim imenima u esportu i još mnogo toga!

Uz sve to, posjetitelji će imati priliku da se zabave u Casual gaming zoni, gdje će moći isprobati svoje omiljene igre.
Podsjećamo vas da su karte za Sarajevo Loading Festival zvanično u prodaji! Kartu možete kupiti na https://kupikartu.ba.

Svim kupcima pruža se prilika da iskoriste dodatne nivoe pristupa i ekskluzivne nagrade kroz nabavku VIP karata. Za najmlađe, djecu do četiri godine starosti, ulaz je besplatan. Članovi "Porodice tri plus" mogu ostvariti popust od 20 posto pri kupovini karata.

Za više informacija o samom događaju, posjetite https://loadingfest.ba/ ili zvanične Facebook i Instagram profile festivala, a možete nas kontaktirati i putem E-maila: info@loadingfest.ba.

Za sve koji ne stignu osigurati svoju kartu online, karte će biti dostupne na licu mjesta tokom festivala.

Vidimo se na Sarajevo Loading Festivalu!

Faktor pratite putem aplikacija za Android i iOS.
Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na redakcija@faktor.ba.
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh