Sarajevo: Otvoren sajam "Sarajevo 4 Walls"

Objavljeno: 14.04.17 u 18:05

Otvoren je prvi regionalni Sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije. 

Za sve posjetioce sajam je otvoren u petak i subotu do 19 sati, a u nedjelju od 10.30 do 17 sati.

Ulaz je besplatan a za posjetioce su kompanije osigurale prigodne popuste od 10 do 30 posto.
Sajam je otvorio Marko Matović, PR Sajma i član organizacionog tima, koji je svima zaželio dobrodošlicu i poželio im uspješna naredna tri dana.

-Nadamo se da ćemo nakon ova tri dana, svi sa Sajma otići zadovoljni. Kompanije jer su dobro poslovale, posjetioci jer su uspjeli naći idealan proizvod za svoj dom, a i mi kao organizatori jer je Sajam prošao u najboljem redu – kazao je Matović.

Sajam "Sarajevo 4 Walls" je prvi regionalni sajam ovakvog tipa u BiH, koji ima za cilj da objedini sve oblasti uređenja enterijera i eksterijera na jednom mjestu. Na sajmu će se predstaviti 48 kompanije koje će promovisati proizvode iz oblasti proizvodnje namještaja, keramike, stolarije, ukrasnih predmeta ali pored toga će se predstaviti i građeviske kompanije, arhitektonski i dizajnerski studiji, osiguravajuća društva i agencije za trgovinu nekretninama.

-Veliko mi je zadovaljstvo reći da na Sajmu imamo i neke kompanije koje do sada nisu učestvovale, tako da će se posjetioci po prvi put moći upoznati sa njihovim proizvodima – dodaje Matović.

Sajam "Sarajevo 4 Walls" je kreiran po uzoru na svjetske i evropske koncepte, tako da će svi posjetitelji imati priliku vidjeti nove trendove koje domaće kompanije plasiraju na evropskim tržištima.