Ponedjeljak, 12.04.2021.
FOTO: Anadolija

Sarajevo u novogodišnjem svečanom ruhu

Na mnogim lokacijama u gradu, naročito u centru i starom dijelu prijestolnice Bosne i Hercegovine postavljeni su ukrasi koji mnogim građanima i turistima nude svečanu atmosferu i priliku za fotografisanje u posljednjim danima 2019. godine

Novogodišnji ukrasi već nekoliko dana dio su praznične atmosfere u Sarajevu, za kojeg gradske vlasti najavljuju da će ponovo biti novogodišnji centar regije. Naročito u centru i starom dijelu prijestolnice Bosne i Hercegovine postavljeni su ukrasi koji mnogim građanima i turistima nude svečarsku atmosferu i priliku za fotografisanje u posljednjim danima 2019. godine.

Ukrašena drvca, lampice iznad ulica, te ukrasi postavljeni i na šetnicama, najavljuju dolazak 2020., a onima koji borave u Sarajevu priliku da se fotografišu s porodicom, prijateljima i dragim osobama te tako sačuvaju uspomene.

Publiku u novogodišnjoj noći zabavljat će regionalna mega muzička zvijezda Željko Joksimović, a već su počeli pristizati posjetioci koji namjeravaju 2020. dočekati u glavnom gradu BiH.

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh