open-navfaktor-logo
search
Oštre poruke
Šarović: Nema kompromisa sa SNSD-om i Miloradom Dodikom
Sa SNSD-om i Miloradom Dodikom nema nikakvog kompromisa. Bolje časno da izgubimo nego sa njim da pravimo nečasan sporazum, poručio je Mirko Šarović, predsjednik SDS-a u Bileći na javnoj tribini Buđenje Srpske koju organizuju klubovi zastupnika SDS-a, PDP-a i NSRS-a.
07.03.2020. u 09:08
get url
text

Šarović je poručio građanima da je siguran da je 2020. godina godina u kojoj SDS slavi 30 godina postojanja i da će baš ove godine opozicija zabilježiti trijumf na lokalnim izborima.

- Ove godine proslavljamo 30 godina SDS-a, stranke koja je jedina starija od Republike Srpske i uvjeren sam da ćemo u ovoj godini kada budemo proslavljali ovaj dan, za mjesec-dva iza toga proslaviti veliku pobjedu Srpske demokratske stranke. Ja sam uvjeren da je ovo pravo vrijeme za našu stranke i za naše koalicione partnere – kazao je Šarović.

Zastupnik PDP-a Draško Stanivuković jeporučio da je došlo vrijeme za moralnu obnovu u Republici Srpskoj i da sada u svakoj sredini treba tražiti ljude koji su spremni da povedu taj progres obnove.

- U ovoj zemlji ima novca, ima svega, samo joj trebaju oni ljudi koji će sve to što imamo jednako raspodijeliti na svakog od nas. To je preporod ove zemlje – kazao je Stanivuković, navodi se u saopćenju SDS-a. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.