open-navfaktor-logo
search
Boravio u Škotskoj
Saša Papac otkrio šta (ni)je radio na Grbavici
Nekadašnji bh. reprezentativac je u razgovoru za škotske medije ispričao kako bi rado pomogao bivšem klubu kada je riječ o skautiranju fudbalera sa Balkana, posebno iz Hrvatske
19.11.2018. u 17:46
get url
text
Saša Papac

Bivši fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Saša Papac bez posla je otkako je ovoga ljeta napustio funkciju sportskog direktora FK Željezničar.

Prethodnog vikenda Papac je boravio u boravio u Škotskoj, gdje je nastupio na oproštojanom meču Krisa Boyda, fudbaler koji uživas status legende Rangersa.

Nekadašnji bh. reprezentativac je u razgovoru za škotske medije ispričao kako bi rado pomogao bivšem klubu kada je riječ o skautiranju fudbalera sa Balkana, posebno iz Hrvatske.

- Tu možete naći dobre igrače koji nisu skupi. To je važno. Ta zemlja u budućnosti može biti interesantna za Rangerse - otkrio je nekada sjajni defanzivac, te dodao:

- Nikola Katić i Borna Barišić su došli, Eros Grezda je stigao iz Osijeka. Skautiranje i gledanje igrača nije bio moj posao u Željezničaru, ali u budućnosti ko zna. Trenutno sam bez posla i čekam.

Osim toga Papac je poručio kako su Rangersi njegov klub i da će ih podržavati do kraja života.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.