Izbori 2018.

SDA sutra predstavlja kandidate iz Kantona Sarajevo

Objavljeno: 09.09.2018. u 11:24

Javnosti će se predstaviti 64 kandidata SDA iz Kantona Sarajevo

FOTO: ARHIV

Kantonalni odbor SDA Sarajevo će sutra, 10. septembra 2018., u velikoj sali Business centra UNITIC u Sarajevu održati konferenciju za medije na kojoj će biti predstavljeni kandidati SDA iz Kantona Sarajevo na predstojećim općim izborima.

Javnosti će se predstaviti 64 kandidata SDA iz Kantona Sarajevo, i to za Zastupnički dom Paralamentarne Skupštine Bosne i Hercegovine, Zastupnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, i za Skupštinu Kantona Sarajevo.

Tom prilikom, novinarima će se obratiti Bakir Izetbegović, predsjedavajući Predsjedništva BiH i predsjednik SDA BiH, Šefik Džaferović, kandidat SDA za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda, Denis Zvizidić, nosilac liste SDA za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH u izbornoj jedinici br. 3, Asim Sarajlić, nosilac liste SDA za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH u izbornoj jedinici br. 11, Eldar Čomor, nosilac liste SDA za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH u izbornoj jedinici br. 7, i Semir Efendić, nosilac liste SDA za Skupštinu Kantona Sarajevo, saopćeno je iz Kantonalnog odbora SDA Sarajevo.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije