open-navfaktor-logo
search
Izbori 2018.
SDA sutra predstavlja kandidate iz Kantona Sarajevo
Javnosti će se predstaviti 64 kandidata SDA iz Kantona Sarajevo
09.09.2018. u 11:24
get url
text

Kantonalni odbor SDA Sarajevo će sutra, 10. septembra 2018., u velikoj sali Business centra UNITIC u Sarajevu održati konferenciju za medije na kojoj će biti predstavljeni kandidati SDA iz Kantona Sarajevo na predstojećim općim izborima.

Javnosti će se predstaviti 64 kandidata SDA iz Kantona Sarajevo, i to za Zastupnički dom Paralamentarne Skupštine Bosne i Hercegovine, Zastupnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, i za Skupštinu Kantona Sarajevo.

Tom prilikom, novinarima će se obratiti Bakir Izetbegović, predsjedavajući Predsjedništva BiH i predsjednik SDA BiH, Šefik Džaferović, kandidat SDA za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda, Denis Zvizidić, nosilac liste SDA za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH u izbornoj jedinici br. 3, Asim Sarajlić, nosilac liste SDA za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH u izbornoj jedinici br. 11, Eldar Čomor, nosilac liste SDA za Zastupnički dom Parlamenta Federacije BiH u izbornoj jedinici br. 7, i Semir Efendić, nosilac liste SDA za Skupštinu Kantona Sarajevo, saopćeno je iz Kantonalnog odbora SDA Sarajevo.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.