open-navfaktor-logo
search
Dao ultimatum
Sean Penn neće da se vrati na snimanje dok se kompletna ekipa ne vakciniše
Glumac Sean Penn neće se vratiti na snimanje svoje nove emisije "Gaslit" dok cijela glumačka i ostala ekipa ne dobiju vakcinu protiv COVID-19, kazao je predstavnik ove glumačke zvijezde za CNN.
24.07.2021. u 09:44
get url
text
Sean Penn

Penn igra ulogu državnog odvjetnika Johna Mitchella u političkoj drami, koja je moderno shvaćanje skandala Watergate. Julia Roberts tumači Johnovu suprugu Martu u emisiji koja bi trebala biti emitirana u Starzu kasnije ove godine.

Deadline je u četvrtak izvijestio da je Penn dao ultimatum jer ova 60-godišnja zvijezda nije bila zadovoljna pravilima za vakcinisanje koje je nametnuo NBCUniversal, studio koji stoji iza njegove najnovije produkcije, piše CNN.

Ove nedelje je TV i filmska kompanija objavila da je uvela obavezno vakcinisanje svih koji su u zoni A, što znači da glumačka ekipa emisije i oni koji dolaze u neposrednu blizinu moraju biti vakcinisani.

Uz nagli porast slučajeva COVID-19 u Kaliforniji, gdje se odvija snimanje, Penn traži da se pravila za vakcinisanje prošire i na one koji su u projektu izvan zone A, izvijestio je Deadline.

Glumčevo odsustvo sa seta moglo bi rezultirati odlaganjem snimanja jer još nije "odradio" svoje scene.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.