open-navfaktor-logo
search
Ceremonija u Čapljini
Seid Masnica proglašen najpoželjnijim neženjom u Hercegovini
Svečana dodjela nagrada pobjednicima izbora "Najpoželjniji Hercegovac neženja" održana je u srijedu u čapljinskom hotelu President.
07.04.2022. u 09:57
get url
text

Titula "Najpoželjnijeg Hercegovca neženje" pripala je Seidu Masnici iz Mostara koji živi i radi u Sarajevu, objavljeno je na internet stranici Udruženja "Hercegovka godine".

Navedeno je kako je Masnica osvojio 60 posto od ukupnog broja glasova koji su dospjeli tokom takmičenja, a nagradu mu je, u ime predsjednika Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona Nevenka Hercega, uručila njegova savjetnica Martina Ćosić.

Nagrada stručnog žirija završila je u rukama Luke Vlahe iz Ljubuškog koji živi i radi u Puli.

Nagradu društvenih mreža osvojio je Dragan Dragoš Galić iz Širokog Brijega, dok je nagradu Hercegovačkog portala osvojio Toni Raspudić iz Čapljine.

Portal Hercegovka.net nagradio je Benaida Pecu iz Ortiješa kod Mostara.

Program su muzičkom izvedbom ukrasili članovi HKDU Luke Višići, hrvatska muzičarka Zorica Andrijašević Donna i Širokobriježanin Zlatko Tole, inače učesnik emisije "Zvezde Granda".

Daniela Škegro, predsjednica udruženja "Hercegovka godine", zahvalila je svima koji su pružili podršku kako bi se ova manifestacija održala, stoji u objavi.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.