Serija "Potraga za pravdom": U glavnoj ulozi glumac koji je ljubio najljepše žene Turske

Objavljeno: 14.09.17 u 14:57

Seriju "Potraga za pravdom" TV OBN emitira svakog radnog dana u 17:55 sati, a u glavnoj ulozi nastupa neobični i povučeni Nejat İşler. Ovaj turski glumac najpoznatiji je po tome što je bio u vezama s najljepšim popularnim ženama Turske.

Nejat İşler iznimno je talentiran glumac, koji je karijeru započeo u kazalištu, gdje po vlastitom priznanju najviše voli i raditi. Osvojio je prestižne nagrade za svoju glumu u kazalištu, ali i za  seriju "Seytan ayrintida gizlidir". Zbog iznimno neurednog života, nekoliko je puta hospitaliziran zbog problema s plućima.

Iako na prvi pogled povučen i skroman, u njegovom su se naručju budile neke od najljepših javnih žena Turske. Glumice Ebru Özkan, Cansu Dere i Berrak Tüzünataç, te pjevačica Şebnem Ferah, bile su mu djevojke bar na nekoliko mjeseci. Uprkos tome, glumac se nije nikada oženio, a i trenutno je samac.

Ne spada u one glumce koji se vole javno pojavljivati besprijekorno dotjerani. Nekoliko puta izjavio je kako mu je popularnost teret i želi samo odlično raditi svoj posao.

"Potraga za pravdom" je upravo serija koja pokazuje kako izvrsno radi glumački posao, jer mu je uloga složena i neobična. Ali kojeg igra Nejat,  dobrodušni je mladić, koji živi sa  majkom i još od djetinjstva je zaljubljen u Zilhu, koja živi sa ujakom. Kada zbog svoje naivnosti završi u zatvoru, njegov se život u potpunosti mijenja i transformira ga u čovjeka koji se bori za pravdu.

Kroz cijelu seriju Ali treba uvjeriti Zilhu da je nepravedno osuđen i da želi uvesti pravdu u njihovo naselje. Kako mu ide ta misija i hoće li njihova ljubav preživjeti sva iskušenja koja ih očekuju, možete pratiti svakog radnog dana u 17:55 sati na OBN-u.