Kako pišu zagrebačke Sportske novosti njihov selektor Horvat ima dvije sestre, Vanju i Jasenku, koja je ponovno u centru pažnje zbog brutalnog javnog obračuna s Horvatovim kritičarima. Jasenka je udovica pokojnog Iztoka Puca, člana zlatne generacije iz Atlante 1996., kojeg je također spomenula u svojoj objavi.

Nakon što je prošle godine javno prozvala Petra Metličića, Sparks je jutros na Instagramu verbalno napala Božidara Jovića, bivšeg svjetskog i olimpijskog prvaka.

- Božidar Jović = ljudska mizerija. Kakva šteta da je moj pokojni muž toj ljudskoj sramoti pomogao izaći iz Bosne i da smo ga još ugostili u našem domu...
Da je danas živ može zahvaliti mom pokojnom suprugu koji ga je iz Bosne prevezao u Hrvatsku za vrijeme rata... Toliko je sposoban da sam nije znao ni granicu preći, a sad si je umislio da njegovo mišljenje nekom nešto znači.

Lijepo je spasiti život, ali svako govno nije vrijedno rizika... Jović je jadan od tih...

VEZANI TEKST - Selektor Hrvatske u elementu: Gestikulirao rukama, otvarao usta, slao srca...

Kako je lijepo biti okružen slonovima na Tajlandu, a ne kao moj brat hijenama u Hrvatskoj... - napisala je sestra hrvatskog selektora.

Jović je nakon jučerašnje utakmice s Bahreinom i ispadanja Hrvatske sa SP-a prokomentirao Horvatov kontroverzan potez pred kamerama RTL-a.

- Sram neka ga bude, i njega i sve one koji su takvog lika postavili za selektora. Ovo je bilo bezobrazno nepoštovanje novinara, javnosti i samog rukometa - rekao je Jović.