navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ljepotice

Severina i Priyanka u hlačočizmama: Kojoj bolje stoje?

Priyanka Chopra, bivša misica svijeta, objavila je fotografije na kojima nosi upečatljivo izdanje sastavljeno od glamurozne večernje kreacije modne kuće Balenciaga iz jesensko-zimske kolekcije za 2020. godinu sastavljeno od crvene bodycon haljine i hlačočizama u istoj boji. Fotografije je objavila na svom Instagram profilu kako bi promovirala novi spot supruga Nicka Jonasa po imenu Spaceman.

Objavljeno: 15.03.2021. u 10:14
get url
text

Balenciaga je prvi put pokazala javnosti neobičnu kombinaciju hlača i čizama – tzv. hlačočizme tokom predstavljanja jesensko-zimske kolekcije za 2017. godine u Parizu. Zanimljiv modni komad odmah je izazvao podijeljena mišljenja– neke žene smatrale su ga neprikladnim za oblačenje i skidanje, dok su druge bile oduševljene idejom i mogućnošću za raznovrsne modne igre.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

Čizme koje dopiru do struka, odnosno hlače koje prekrivaju i nožne prste u međuvremenu su se pokazale kao odlična ideja u sparivanju s visoko izrezanim haljinama i suknjama jer ne otkrivaju golu kožu niti donje rublje. Preko hlačočizama može se uistinu nositi bilo što – od glamuroznih kombinacija do svakodnevnih tunika.

Balenciagine hlačočizme svidjele su se i Severini, koja ih je nosila još u decembru 2017. godine. Na svom Instagram profilu objavila je izdanje s jedne božićne zabave u kojima ih je kombinirala sa svilenom haljinom-tunikom u ružičastoj boji istog brenda.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)