Severina se "podmladila": Pjevačica u obraze stavila hijaluronske filere?

Objavljeno: 13.10.17 u 15:54

Pjevačica izgleda napuhano, što je po svemu sudeći posljedica stavljanja hijaluronskih filera u obraze. Riječ je o prirodnoj kiselini koja postoji u organizmu, ali se s godinama gubi.

Severina Kojić (45) je, sudeći prema jednoj od posljednjih fotografija koje je objavila na društvenoj mreži, stavljala ove filere. Hijaluronska kiselina na sebe veže vodu, pa tretirano mjesto bubri čime se dobiva volumen usana, ističu jagodice, "peglaju" bore brade i obraza.

Ovi fileri se razgrađuju u roku od šest mjeseci do godine dana, pa je postupak potrebno ponavljati. Obrazi splitske pjevačice vidno su se zaoblili, a cijena jedne ampule hijaluronske kiseline je oko 2.000 kuna.

Severina je godinama pobornik estetskih operacija, ali o tome ne priča javno. Stanjivala je nos dva puta, navodno zbog devijacije septuma, te "pumpala" usne, stavljala botoks u čelo i oko očiju, smatraju estetski hirurzi.

- Na starim fotografijama gospođe Kojić može se uočiti manji deformitet na lijevoj strani gornje usne, a sada Severinine usne izgledaju svježije. To se može postići s malom dozom hijaluronske kiseline koja na sebe navlači vodu i time osvježi usne - rekao je stručnjak za estetsku hirurgiju.