navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Amra Silajdžić Džeko

SFF je ponos za sve nas

Predzadnja noć 24. Sarajevo Film Festivala na crvenom tepihu ispred Narodnog pozorišta Sarajevo bila je posebno svečana, jer, dijeli nas još jedan dan od velike ceremonije na kojoj će najbolji autori, glumci, reditelji… postati ponosni vlasnici "Srca Sarajeva".

Objavljeno: 15.08.2018. u 04:37
get url
text

Okupljenim fotoreporterima medija iz naše zemlje, regije i svijeta u prekrasnim kreacijama domaćih i svjetskih dizajnera, pozirale su brojne ljepotice – manekenke, modeli, glumice…

Posebnu pažnju publike privukla je Amra Silajdžić Džeko, koja je za ovu priliku nosila bijelu haljinu Kaftan studija, piše Coolstyle.

Naša najuspješnija manekenka i supruga bh. reprezentativca, novinarima je kazala kako je Sarajevo Film Festival veliki ponos za sve nas, za grad, ali i cijeli regiju, jer je to najveći festival ove vrste u ovom dijelu Evrope.

Crvenim tepihom večeras je prošetala i grupa žena koje se bore za jednakost polova, a dolaze iz svih segmenata našeg društva, potom Emir Hadžihafizbegović, Anja Obradović, kćerka košarkaškog trenera Željka Obradovića, ekipa serije druge sezone "Novine", koju su činili – reditelj Dalibor Matanić, Izudin Bajrović, Boris Ler…, Ismet Efendić, direktor Festivala "Ja bih pet dana Sarajeva u Zagrebu", zatim, ekipa filma iz takmičarskog dijela Festivala "Horizont", Aziz Gluščević Zisko…