navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Otkačio bivšu

Silvio Berlusconi ne krije da se u devetoj deceniji zabavlja sa 53 godine mlađom

Bivši italijanski premijer Silvio Berlusconi (85) ne predaje se.

Objavljeno: 11.01.2022. u 21:00
get url
text

On se na društvenim mrežama pohvalio vezom sa 53 godine mlađom djevojkom Martom Fascinom, dok je u toku posljednja faza "juriša" na italijansko predsjedništvo, piše Daily Mail.

Naizgled nepokoleban zdravstvenim problemima, seksualnim skandalima i poodmaklim godinama, Berlusconi objavio je fotografiju na Facebooku na kojoj se nasmijan gleda oči u oči sa svojom 32-godišnjom djevojkom Martom Fascinom, poslanicom u njegovoj stranci Forza Italia, poželjevši joj sretan rođendan.

 

Fascina je Berlusconijevo najnovije "romantično osvajanje" nakon što je raskinuo prethodnu 12-godišnju vezu sa Francescom Pascale 2020. koja je kao 34-godišnjakinja, u "zrelim godinama", bila jednostavno prestara za njega.

 

Prošle godine javnost je bila u šoku kada je Berlusconi ostavio svoju tridesetčetvorogodišnju djevojku ni manje ni više nego zbog još mlađe.

- Zauvijek će mi biti drag. Želim mu svu sreću svijeta i nadam se da će naći nekoga ko će o njemu brinuti kao ja – kazala je Francesca tada, koju italijanski mediji navode kao krivca za raspad veze.

Naime, ona je, navodno, stalno insistrala da je Berlusconi oženi, pa je izgleda takav stav i doveo da tog

a da bude ostavljena.

 

Kada joj je Berlusconi saopćio da planira da se raziđu, ona je bila vrlo zatečena njegovom odlukom.

Ipak, mirno su se razišli i Francesca je ostala da živi u luksuznoj vili koju joj je kupio ranije Berlusconi.

 

Podsjetimo, veza sa Fascinom otkrivena je kada je tabloid Chi objavio fotografije na kojima se drži za ruke.

Pričalo se da je Silvio Berlusconi namjerno "pustio" da fotografija ode u javnost kako bi se, kako pišu italijanski mediji, navodno osvetio svojoj bivšoj partnerici Francesci Pascale.