Prvi TV nastup

Sinead O'Connor vratila se muzici nakon pet godina

Objavljeno: 09.09.2019. u 13:41

Dvjema odličnim izvedbama oduševila je publiku u studiju i ispred malih ekrana

Sinead O'Connor izazvala je brojne pozitivne komentare na društvenim mrežama nakon gostovanja u emisiji "Late Late Show" koja se emitira na irskoj nacionalnoj televiziji RTE.

Najesen prošle godine legendarna irska pjevačica jedinstvenog vokala prešla je na islam, a u prvoj emisiji nove sezone "Late Late Showa" najavila je svoj povratak muzici nakon pauze od pet godina.

Dvjema odličnim izvedbama, u pratnji svog benda i poznatog Irish Chamber orkestra, klasika Shane MacGowan "Rainy Night in Soho" i "Nothing Compares 2U", koju je posvetila Princeu koji je napisao pjesmu, oduševila je publiku u studiju i ispred malih ekrana. U razgovoru sa domaćinom i voditeljem Ryanom Tubridyjem Sinead je otkrila da je "pregorila" nakon godina i godina turneja, te da njen povratak muzici nije s namjerom. Također, dodala je da nije očekivala neki veliki interes javnosti za nju nakon toliko duge muzičke pauze, no uprkos tome pjevačica već sada ima dosta zakazanih koncerata i nastupa širom Irske. 

 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije