open-navfaktor-logo
search
Jednomjesečni pritvor
Skandal u Rijeci: Žena i muškarac pretukli blisku ženu, skinuli je golu i vozili u gepeku
U istražnom zatvoru zadržani su 43-godišnjak i 65-godišnjakinja osumnjičeni da su napali njima blisku ženu, tukli je, ponižavali, skinuli do gola i vozili u gepeku automobila dok ih policija nije zaustavila.
07.07.2020. u 17:09
get url
text

Sudija istrage Županijskog suda u Rijeci je temeljem prijedloga državnog odvjetništva odlučio dvojac zadržati u istražnom zatvoru sljedećih mjesec dana kako na slobodi ne bi utjecali na svjedoke i ponovili nedjelo. 

Terete ih za kažnjiva djela protupravnog oduzimanja slobode, tjelesne ozljede i nasilja u porodici. Muškarac je osumnjičen i za teško kažnjivo djelo protiv spolne slobode, a 65-godišnjakinja zbog prijetnje. 

Tužilaštvo sumnja da su početkom jula na području Primorsko-goranske županije presreli blisku im 42-godišnju ženu. Fizički su je napali, vrijeđali pogrdnim nazivima, strgali s nje svu odjeću i pritom je više puta udarili nanijevši joj tjelesne povrede. Prijetili su se daljnjim fizičkim nasiljem te da će objaviti fotografije njeneog golog tijela, a muškarac je nad njom počinio "kažnjivo djelo protiv spolne slobode".

Silom su je ugurali u gepek automobila te je vozili kraće vrijeme dok ih nije zaustavila policija, stoji u saopćenju Županijskog državnog odvjetništva u Rijeci.

Zabranjeno im je i približavanje žrtvi te uspostavljanje veze s njom ili svjedokom, objavio je Index. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.