open-navfaktor-logo
search
Isplivao prljavi veš
Skandal u Srbiji: Aleksandar Kolarov nije želio da igra za Orlove u finalu baraža
Fudbalska reprezentacija Srbije zaustavljena je u finalu baraža za EURO, a na Marakani je nakon penala slavila Škotska.
14.11.2020. u 23:17
get url
text

I kako to biva nakon poraza, na površinu je počeo da isplivava prljavi veš. U centru skandala je Aleksandar Kolarov, doskorašnji saigrač našeg Edina Džeke, koji sada nosi ders Intera, a koji nije želio da igra za Orlove protiv Škota!

VEZANI TEKST - Škoti "očerupali" Orlove, selektor rigao vatru na novinare, za poraz okrivio svoje igrače

Prema informacijama Mozzart Sporta on nije propustio finale baraža zbog povrede, već zato što mu je Inter zabranio da igra u strahu da bi njegovo stanje moglo da se pogorša.

- Da sve bude gore, za takav zahtjev su u stručnom štabu Srbije čuli samo tri sata pred početak meča, iako su u danima uoči utakmice sve vrijeme uigravali defanzivnu trojku sa Kolarovim na mjestu lijevog stopera. I on je bez problema odradio nekoliko treninga sa ekipom.

Međutim, tri sata pred meč postalo je jasno da će selektor morati da nešto mijenja, pošto 35-godišnji kapiten Orlova, na razočaranje svih u reprezentaciji, nije želio da ulazi u klinč sa klubom u kome prima platu. Inter jednostavno nije želio da rizikuje da se povreda obnovi, niti ga je posebno interesovao rezultat Srbije.

Kako bi zadržao pas iz posljednje linije Tumbaković je odlučio da Nemanju Gudelja vrati na stopera, ali je tako izgubio na čvrstini u vezi, pa su nas Škoti pojeli na sredini terena. Ofanzivna trojka je bila previše izolovana od ostatka tima... I svi već znamo kako se završilo - piše Mozzart Sport.

Kolarov je poslije meča dobio dozvolu ljudi iz Saveza da se vrati u Milano, kad već neće da igra, tako da sada nije sa ekipom u Mađarskoj. A poslije svega veliko je pitanje da li će se uopće vraćati u državni tim, jer još ranije se nagađalo da bi poslije Evropskog prvenstva mogao da završi reprezentativnu karijeru.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.