- Ovo je videoprikaz deklaracije koja je usvojena na video skupštini Ujedinjene Srpske, a koja govori o potrebi neophodnog jedinstva u Republici Srpskoj o vitalnim pitanjima - naveli su iz Ujedinjene Srpske.

A neophodno jedinstvo, ako je suditi po njihovom predizbornom spotu, podrazumijeva Republiku Srpsku bez Albanaca, Hrvata i Bošnjaka.

Nimalo simpatičan videouradak počinje tako što se negdje u nekoj zamišljenoj kafani Albanac, Hrvat i Bošnjak, "hvale šta su uradili Srbima", a sve "začinjeno" stereotipnim i prenaglašenim naglaskom aktera.

Potom se pojavljuje figura koja predstavlja Srbina, koji lupa šakom o sto i prijeteći kažiprstom poručuje Albancu, Hrvatu i Bošnjaku "da su se prevarili, jer je Republika Srpska sad ujedinjena".

"Mrski neprijatelji" Republike Srpske brže - bolje bježe iz kafane, a na kraju spota, kao šlag na tortu pojavljuje se i Nenad Stevandić, koji poručuje: "Republika Srpska je ujedinjena. I uvijek će biti ujedinjena. To je naša obaveza”.

Ovaj skandalozni spot na društvenooj mreži Twitter izazvao je pravu lavinu, uglavnom negativnih komentara.

"Dobro pobjegoše pa ih Stevandić nije potrpao u crveni kombi", "Motaj kablove, pakuj vojsku s Manjače, gotovo je, Srpska je ujedinjena", "Je li ovo Stevandić sam smislio ili mu je neko pomogao?", samo su neki od komentara koje su ostavili korisnici ove društvene mreže.