open-navfaktor-logo
search
Navijači Širokog
Škripari protiv Mamića: Sramotite nas
Dok mnogi odobravaju približavanje Mamića Širokobriježanima, navijači tima s Pecare Škripari glasno negoduju
14.10.2018. u 12:51
get url
text

Zdravko Mamić nedavno je posjetio NK Široki Brijeg, a ubrzo je stigla informacija da će zagrebački Dinamo gostovati na Pecari, a da će na tom meču službeni oproštaj imati Wagner Santos Lago.

Sve su glasnije špekulacije da je upravo Mamić najzaslužniji za angažman Goce Sedloskog na klupi Širokog Brijega. Dok mnogi odobravaju takve postupke, navijači tima s Pecare Škripari glasno negoduju.

- Sramotite nas spuštanjem glave, dopuštajući u proteklom razdoblju da igrate kako neko drugi želi, kako i u kojem trenutku nekom odgovara. Sramotite nas jer ste u zadnje vrijeme dopustili raznoraznim "mešetarima" da se smucaju oko kluba. Sramotite nas sa katastrofalnom transfer politikom za koju niko ne odgovara. Sramotite nas jer se ne borite za ideale za koje bi trebali. Sramotite nas ne odlaskom na turnir u Vukovar. A bome sramotite nas i sa objavama na vašim službenim Facebook stranicama i slikama koje ne dolikuju NK Široki Brijeg.  Široki će uvijek ostati drugačiji od svih, mi hoćemo, pitanje je gdje ste vi u svemu tome??? - poruka je koji su objavili Škripari na društvenim mrežama.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.