Ljubav je to

Slavlje u porodici Džeko: Amra poslala Edinu emotivnu poruku za godišnjicu braka

Objavljeno: 11.01.2019. u 18:00

Tebi se obraćam za savjete. S tobom odgajam našu djecu. S tobom rastem. S tobom sam sretna. Najsretnija. Evo osmu godinu, napisala je Amra

Amra i Edin imaju kćerku Unu i sina Danija

FOTO: FACEBOOK

Edin Džeko, proslavljeni bh. fudbaler i Amra Silajdžić-Džeko, uspješna manekenka, danas slave godišnjicu braka.

Amra se oglasila na svom Instagram profilu i Dijamantu poslala emotivnu poruku, izrazivši mu ljubav i otkrivši da je prije tri godine, 11. januara postala gospođa Džeko.

- Popravljaš mi haljinu. Sređuješ kosu. Igraš sa mnom uno, jamb, remi... Smijemo se na sav glas. Ljubiš me svaki put kad imaš priliku. Daješ kompliment. Kritikuješ. Uvijek mogu bolje. Tebi se obraćam za savjete. S tobom odgajam našu djecu. S tobom rastem. S tobom sam sretna. Najsretnija. Evo osmu godinu... Tri kao gospođa Džeko. Voliš me. Volim Te - napisala je Amra Silajdžić-Džeko ispod fotografije sa njihovog vjenčanja.

Najpoznatiji bh. par ima kćerku Unu i sina Danija, a član porodice Džeko je i Amrina kćerka Sofija, koja s njima živi u Rimu.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije