navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Na 19. rođendan

Slavna glumica pohvalila se nasljednicom koja joj nevjerovatno liči

Prošlo je 19 godina od dodjele Oscara na kojem je Catherine Zeta-Jones s trbuhom do zuba primila zlatni kipić za ulogu u mjuziklu "Chicago".

Objavljeno: 21.04.2022. u 21:08
get url
text

Glumicu su na ovaj podatak podsjetili fanovi, nakon što je u srijedu na društvenim mrežama podijelila fotografije kćerke Carys.

Mlada djevojka 20. aprila proslavila 19. rođendan, a mnogi se sjećaju kako je Zeta-Jones bila trudna s njom kada je dobila ugledno priznanje.

- Sretan rođendan Carys! Nismo li te ono gledali kako osvajaš Oscara s mamom - našalio se jedan od fanova Catherine Zeta-Jones na društvenim mrežama, na kojima je glumica britanskog porijekla pustila vijest:

- Sretan 19. rođendan mojoj prekrasnoj kćerki (iznutra i izvana) Carys, svaki dan je radost zbog tebe. Volim te svim srcem. Mama - napisala je glumica na Instragramu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Uz rođendansku čestitku kćerki Carys, Catherine je objavila i do sada neviđene dvije fotografije slavljenice koje su izazvale ogromno zanimanje medija.

Britanski Mirror među prvima je prenio fotografije, uz napomenu da ih je u samo nekoliko sati lajkalo 40-ak hiljada ljudi.

Obje fotografije su u crno-bijeloj tehnici, a Catherini pratitelji posebno su se osvrnuli na onu na kojoj je Carys već odrasla uz komentare da izgleda poput svoje slavne mame.