navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Ljubav

Slavna holivudska glumica udala se u rezervatu

Glumica Hilary Swank i Philip Schneidersu započeli svoju ljubav jednim bezazlenim izlaskom, ali čini se da će ona ipak trajati dugo.

Objavljeno: 22.08.2018. u 18:21
get url
text

Naime, par se vjenčao 18. avgusta u šumskom rezervatu u Kaliforniji, a Hilary je nosila prelijepu vjenčanicu poznatog libanonskog dizajnera Elieja Saaba.

Par se upoznao na sastanku na slijepo koji su im namjestili zajednički prijatelji. Ispričali su da su se našli u deset sati ujutro, nakon čega su zajedno proveli cio dan jer su uživali. Godinu i po kasnije su se vjerili, a Hilary je tada medijima rekla da ne zna zašto su toliko dugo čekali na vjeridbu. Pronašli su i idealno mjesto za svadbu, a kako i Hilary i Flip jako vole prirodu, odmah su znali da žele da se vjenčaju u blizini svoje kuće u Kaliforniji tako da mladu otac može otpratiti do oltara, s obzirom na to da je prije tri godine imao transplantaciju pluća, pa ne smije da leti avionom.

- Pronašli smo tačno to što smo tražili, rezervat Santa Lucia Preserve u Kaliforniji. To je zapanjujuća privatna zajednica okružena drvećem starim više od 800 godina - rekla je Hilary.

Vjenčanica ove 44-godišnje oskarovke se sastojala od 25 metara Chantilly čipke, osam metara svilenog šifona i šest metara organza svile, a njena izrada je trajala čak 150 sati. Od toga je 70 sati trebalo samo za izradu veza. Na haljini je vrijedno radilo sedmoro ljudi, piše Vogue.