navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Često su u Italiji

Slavni par na večeri u Rimu: Lijepa advokatica u izboru odjeće nikada ne griješi

Glumac često sa porodicom boravi u Italiji, gdje na jezeru Como ima i raskošnu vilu, a hoće li ovaj put "skoknuti" do  nje ostaje da vidimo 

Objavljeno: 13.05.2019. u 18:31
get url
text

Slavni hollywoodski par George i Amal Clooney ovih dana uživaju u Rimu, a boravak u prijestolnici Italije počeli su večerom u restoranu "Pierluigi", piše "Daily Mail."  

Iako su se nadali privatnosti, legenadarnog glumca i uspješnu advokaticu nemoguće je ne primijetiti, pa nije trebalo dugo da se ispred restorana stvore paparazzi koji su ih po završetku večere pratili u stopu.

Kao i uvijek bili su besprijekorno modno usklađeni, a prisutne novinarske ekipe pozdravili su uz osmijehe na licima.

Dok se slamatelj ženskih srca, kako Georgea često zovu, pojavio u crnom odijelu, kojeg je kombinirao sa crnim cipelama i plavom raskopčanom košuljom, 41-godišnja njegova ljepša polovina za ovu priliku odjenula je vrlo moderni i elegantan karirani komplet, koji se sastoji od trapez hlača i bluze asimetričnog kroja, obrubljene crnom čipkom. Kompletan styling upotpunila je baršunastim štiklama u ružičastoj boji i malom zlatnom torbicom.

George Clooney često je sa porodicom u Italiji, gdje na jezeru Como ima i raskošnu vilu, a hoće li ovaj put "skoknuti" do  nje ostaje da vidimo. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

George & Amal Clooney step out in style for dinner! #GeorgeClooney #AmalClooney Photos: Backgrid

A post shared by Just Jared (@justjared) on