open-navfaktor-logo
search
Zmajići na Grbavici
Slobodan Starčević pred Crnu Goru: Napravili smo analizu protivnika i spremni smo
Mladi fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine danas će na stadionu Grbavica u Sarajevu odraditi posljednji trening pred meč sa Crnom Gorom.
15.11.2021. u 13:25
get url
text

Selektor Slobodan Starčević očekuje da ekipa osvoji tri boda u narednom meču.

- Napravili smo analizu protivnika i spremni smo za meč. Kao što je poznato, nedostajat će nam Amar Dedić, Igor Savić, Ivan Bašić i Adrian Leon Barišić koji su povrijeđeni. Međutim, mi imamo u kadru dosta kvalitetnih igrača koji mogu da nadomjeste te izostanke. Nadam se da ćemo odigrati dobar meč i da ćemo ovu godinu završiti pobjedom - kazao je Starčević.

Slično razmišlja i reprezentativac Milan Savić.

- Moramo sutra biti skoncentrisani i pokazati zašto smo ovdje, da pobijedimo i osvjetlamo obraz nakon lošeg rezultata u Švedskoj. Ne trebamo se vraćati unazad, analizirali smo sve i znamo gdje smo pravili greške.

Moramo gledati naprijed i na ono što je pred nama. Najbitnije je da da budemo tu jedni za druge, da odigramo najbolje što možemo u dresu sa državnim grbom. Očekujem pobjedu na Grbavici - kazao je Savić.

Utakmica U-21 selekcija Bosna i Hercegovina - Crna Gora na programu je sutra u 17 na Grbavici uz direktan TV prijenos na Arena Sport.

BiH nakon šest kola ima pet bodova i zauzima peto mjesto u našoj grupi uz gol-razliku 6:11. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.