open-navfaktor-logo
search
Hrvatska
Slučaj koji je zgrozio Požegu: Pripadnika vojske Hrvatske pretukao prijatelj, od povreda umro u bolnici
Od zadobivenih povreda u nedjelju je u požeškoj bolnici umro 21-godišnji pripadnik Hrvatske vojske, dan nakon što je na parkiralištu u Požegi pronađen s teškim povredama i u besvjesnom stanju zbog čega je policija jučer uhapsila jednu osobu.
16.04.2023. u 11:51
get url
text

Policija je jučer poslijepodne saopćila da je zbog slučaja koji se dogodio oko 2,25 sati na parkiralištu u Požegi uhapšen 20-godišnjak kojeg se dovodi u vezu s navedenim događajem.

Kako prenose mediji u Hrvatskoj, preminuo je mladi vojnik Jakov B. (21) koji je brutalno pretučen u noći s petka na subotu na glavnom trgu u Požegi.

Policija je zbog premlaćivanja uhapsila 20-godišnjeg M.K. koji je iz istog mjesta kao i mladi vojnik.

Osumnjičeni je u subotu oko 2.15 sati u Požegi na Trgu Svetog Trojstva na parkiralištu, nakon kraće verbalne prepirke fizički napao 21-godišnjaka zadavši mu više udaraca u predjelu glave.

Uslijed udaraca 21-godišnjak je pao na pod, a osumnjičeni ga je nastavio udarati još par puta i napustio mjesto događaja.

Portal pozega.eu objavio je kako su dvojica mladića bili prijatelji i da su te noći bili u zajedničkom izlasku. O motivima se još uvijek ne zna ništa.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.