Šokirala životnom pričom: Tata je ubio mamu i njene prijateljice pa se objesio

Objavljeno: 19.05.17 u 10:22

Antonijin otac počinio je trostruko ubistvo. Upucao je svoju suprugu i još dvije žene, a u svaku od njih ispalio je po dva hica. Nakon toga predao se policiji te objesio u zatvoru par godina kasnije.

Kihalić: Sjajan glas i teško djetinjstvo
Kihalić: Sjajan glas i teško djetinjstvo

Završen je prvi krug takmičenja u hrvatskom showu "Zvijezde", a prolaz u drugi krug sinoć je izborila i Antonija Kihalić (24) iz Petrinje, koja je žiri oduševila glasom, ali i šokirala životnom pričom.

- Kao mala sam ostala bez roditelja - rekla je talentirana Antonija.

Njen otac Vlastimir je 2005. godine počinio trostruko ubistvo. Upucao je svoju suprugu Željku i još dvije žene, a u svaku od njih ispalio je po dva hica. Kao motiv naveo je to što ga je žena namjeravala ostaviti, a spomenute žene podržavale su je u toj nakani.

- Imala sam 13 godina, moj tata ubio je mamu i njezine prijateljice, a onda se objesio u zatvoru par godina kasnije. Brat i ja bili smo kod bake i djeda – otvorila je dušu talentirana djevojka.

Vlastimir je, priča Antonija, imao PTSP te bio u jako lošem stanju. Mlada pjevačica obožava muziku, jer pomoću nje prenosi emocije. Pred žirijem je zapjevala "House Of The Rising Sun".

- Kad si počela pjevati, odmah si me uvukla u priču. Izvadila si baršunasti, mekani bluzerski ćilim i žarko želim da znam gdje će to ići. Raduje me što ćemo se družiti u sljedećim epizodama - rekla joj je Remi.