open-navfaktor-logo
search
Sjajno, zar ne?
SPECIJALNA PONUDA U MERIDIANU: Uplati Klikerom ili xBonom i zgrabi 50% bonusa
Kladionica Meridian ima specijalnu ponudu za svoje igrače, kojima poklanja čak 50% BONUSA na prvu dnevnu uplatu Klikerom ili xBonom.
23.04.2022. u 13:18
get url
text

Osim što na uplatu ovim vaučerima nema provizije i drugih dodatnih troškova, sada imaš priliku da dobiješ više nego što uplatiš. Sjajno, zar ne?

Kako do ovog bombastičnog bonusa?

Neophodno je da imaš registrovan meridianbet nalog, a ukoliko još uvijek iz neobjašnjivog razloga nisi napravio nalog, sad je prava prilika da to uradiš, jer BEZ USLOVA kao poklon dobrodošlice dobijaš 30 KM!

Od 21. do do 25. aprila dopuni svoj Meridian nalog Klikerom ili xBonom u minimalnom iznosu od 10 KM, depozit iskoristi na top ponudi najvećih kvota ili za odigravanje slotova, javi se Korisničkom servisu koji će uplatiti bonus na tvoj račun- i to je sve!

Poznato je da depozit u Meridianu vrijedi više, pa tako ovo nije jedina promocija gdje uplatom ostvaruješ pravo na sjajan bonus.

200% BONUSA I 100 SPINOVA NA PRVA TRI DEPOZITA

Nakon što si se registrovao i dobio 30 KM bonusa dobrodošlice, sad te na prvi, drugi i treći depozit čeka 200% bonusa i 100 besplatnih spinova. Da, da! Dobro si pročitao, bez obzira na način uplate- bonus extra ide do 200!

NEDJELJOM I PONEDJELJKOM 10% BONUSA NA SVE UPLATE

Bilo da svoj račun dopunjavaš Meridian dopunom, Klikerom, xBonom, karticama: Maesto, Mastercard i Visa ili više praktikuješ uplate Skrill-om, Neteller-om, Paysafe-om i e-bankingom- nedjeljom i ponedjeljkom Meridian ti poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

Uvjeri se u ponudu najjačih kvota na planeti, zavrti najveći onlajn kazino na Balkanu i zabavi se kao nikad ranije! Neka avantura počne već danas!

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.