Oštre poruke

Sportski direktor o Džeki: Niko ne smije ucjenjivati Romu

Objavljeno: 04.07.2019. u 18:32

Novi sportski direktor Rome predstavljen je danas u Rimu

FOTO: screenshot

Novi sportski direktor Rome Gianluca Petrachi predstavljen je danas u Rimu, a na konferenciji za medije odgovarao je i na brojna pitanja novinara.

Dotakao se i Edina Džeke i njegovog eventualnog prelaska u Inter.

- Romu niko ne smije ucjenjivati. Ako neko ne želi ostati u Rimu, mora predstaviti tim koji ga želi, prezentirajući ponudu, pravi novac i onda može iči. Ne držimo nikoga silom, i nije me briga da li je igrač postigao dogovor s drugim klubom - rekao je Petrachi, dodavši da je klub pravo rješenje pronašao s Manolasom koji se skrasio u Napolu.

- Razgovarao sam s njegovim agentom i on mi je prezentirao ideju o odlasku. Rekao sam mu da ako želi otići, da Napoli mora platiti obeštećenje i da nema problema - dodao je Petrachi.

Petrachi je kazao i da bi Higuain mogao biti korisna zamjena, ako Džeko ode.

- Džeko je i dalje igrač Rome. Ako ga Inter želi, onda mora i dobro platiti kako bi izašli na tržište s novcem u džepu - decidan je novi sportski direktor Rome.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije