open-navfaktor-logo
search
Stiže osvježenje
Spremate se izaći iz kuće, ne zaboravite kišobrane
Promjenjive i nestabilne vremenske prilike kod većine hroničnih bolesnika i meteoropata uzrokovat će povremeno jače tegobe
03.09.2019. u 07:54
get url
text

Danas se u našoj zemlji očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, kiša, pljuskovi i grmljavina očekuju se u zapadnim i sjeverozapadnim područjima, gdje će biti i intenzivniji.

Poslijepodne, padavine će početi i u ostatku zemlje. Do kraja dana, padavine će oslabiti, a mjestimično i prestati. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjevernog smjera, a u Hercegovini na momente i pojačana bura.

Jutarnja temperatura od 12 do 17, na jugu do 20, a najviša dnevna od 20 do 26 stepeni. U Sarajevu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana sa kišom. Jutarnja temperatura oko 13, a najviša dnevna oko 21 stepen. 

Promjenjive i nestabilne vremenske prilike kod većine hroničnih bolesnika i meteoropata uzrokovat će povremeno jače tegobe. Pri tome će, uz osvježenje u vidu nižih temperatura, ipak biti ugodnije, naročito tokom jutra i večeri. Opća slika bit će nešto ljepša na jugu zemlje.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.