open-navfaktor-logo
search
Monstruozno iživljavanje
Srbija: Razbijenim flašama žrtvi rezali tetive i gulili kožu, drugoj odrezali komad uha
Napadači su nesretnog muškarca potpuno izmasakrirali staklenom flašom, a prema nezvaničnim saznanjima beogradskog lista, njome su mu isjekli tetive noge, i gulili kožu a tokom napada nisu dali da se muzika u klubu ugasi.
09.11.2018. u 09:36
get url
text

Kragujevačka policija uhapsila je Marka B. (31) i Božidara B. (30) iz Kragujevca, zbog postojanja osnova sumnje da su brutalno mučili nekoliko osoba u jednoj diskoteci u ovom gradu.

Sumnja se da su njih dvojica sa još nekoliko osoba za kojima policija intenzivno traga, 3. novembra ove godine u noćnom klubu "Volpe" u centru grada, a potom i ispred, fizički napali više osoba, među kojima su bila i dvojica pripadnika Žandarmerije van dužnosti.

Tom prilikom dvije osobe zadobile su teške, a dvije lake tjelesne povrede. Teško je povrijeđen Jovica L. (24), koji se zbog povreda nanesenih oštrim predmetom nalazi na liječenju na VMA.

Kako prenosi "Kurir", sumnja se da se radi o članovima takozvanog "kragujevačkog klana", kriminalne grupe iz naselja Aerodrom. Napadači su nesretnog muškarca potpuno izmasakrirali staklenom flašom, a prema nezvaničnim saznanjima beogradskog lista, njome su mu isjekli tetive noge, i gulili kožu a tokom napada nisu dali da se muzika u klubu ugasi.

Prema istom izvoru, napadači su jednom od dvojice policajaca koji su bili sa Jovicom L. smrskali jagodicu, a drugom otkinuli komad uha.

Božidar B. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu. Marko B. je, uz krivičnu prijavu, sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu. Sudija za prethodni postupak mu je, nakon saslušanja, odredio pritvor.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.