open-navfaktor-logo
search
Tragedija
Srbijanska manekenka dva dana prije smrti uživala s Ronaldinhom
"Ostvarujem dječačke snove", napisala je Marija na Instagramu uz fotografiju s legendarnim brazilskim fudbalerom
12.11.2018. u 17:21
get url
text

Manekenka i voditeljica Marija Ćurčić iz Srbije, prije samo nekoliko dana snimala je reklamu s Ronaldinhom, a jučer si je oduzela život. Imala je samo 26 godina.

"Ostvarujem dječačke snove", napisala je Marija uz fotografiju s legendarnim brazilskim fudbalerom, koji je u Beograd stigao samo kako bi snimio reklamu.

Smrt manekenke sve je šokirala, jer niko nešto tako nije očekivao. Nije čak ostavila ni oproštajno pismo.

Srbijanski mediji pišu da za manekenku kažu da nije bila problematična. Živjela je u potkrovlju i prema riječima komšija vodila je normalan život mlade djevojke. Tijelo su joj pronašli roditelji kad su došli do iznajmljenog stana u kojem je živjela nakon što nije odgovarala na pozive. Kako nije otvarala ni vrata, s policijom su upali u stan i zatekli užasan prizor.

Telegraf je saznao kako se Marija "popela na stolicu i objesila kaišem o gelender", a njeni roditelji potpuno su izvan sebe jer njihova kćerka ni po čemu nije pokazivala da ima bilo kakve probleme.

Inače, Marija je kćerka poznatog srpskog muzičara Đorđa Ćurčića, člana benda Del Arno, te novinarke Al Jazeere, Anne Marie Ćurčić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.